WhatsApp

Bellen

Mailen

foto5

Wie zijn wij

I-Cooks is een gespecialiseerde uitzendorganisatie actief voor de Nederlandse Horeca en biedt professionals met name uit Portugal en Spanje. Onze focus ligt specifiek op koks en wij zorgen voor de optimale invulling van iedere situatie in uw keuken.

Dit kan op flexibele of vaste basis en voor de functieprofielen van hulp- tot chef-kok. I-Cooks is een flexibele, wendbare organisatie en door onze persoonlijke betrokkenheid zijn wij in staat om onze vakkrachten zelf op waarde te schatten en zorgvuldig te selecteren.

Visie

In de Nederlandse horeca en catering sector is een sterk groeiend tekort aan goed personeel, dit remt ondernemers in verdere uitbreiding en in sommige gevallen heeft dit er al toe geleid dat zaken hun deuren hebben gesloten omdat het kwaliteitsniveau niet meer gegarandeerd kon worden.

Goede koks zijn schaars en wie in Nederland werkt wordt steeds vaker ZZP’er, hierdoor wordt 80% van de vacatures nu al niet binnen 9 maanden ingevuld. Volgens I-Cooks en steeds meer horecaondernemers ligt de oplossing over de grenzen en ontstaat er steeds meer ruimte en vraag naar ervaren, gekwalificeerd, internationaal keukenpersoneel.

Sterke motivatie, relevante werkervaring en goede beheersing van de Engelse taal zijn vanzelfsprekend, de combinatie met de Zuid-Europese passie voor eten maken onze koks ideaal voor de Nederlandse markt.

I-Cooks gelooft dat gelukkige medewerkers, beter functioneren en langduriger voor u en ons werkzaam zijn. Door de aankomst en het verblijf in Nederland zo prettig mogelijk te maken, leveren wij hieraan onze bijdrage.

PastaCook