WhatsApp

Bellen

Mailen

pexels-photo-1267320

Wie wij zijn

I-Cooks is een gespecialiseerde uitzendorganisatie actief voor de Nederlandse Horeca en biedt professionals uit met name Portugal en Spanje. Onze focus ligt specifiek op koks en wij zorgen voor de optimale invulling van iedere situatie in uw keuken. Dit kan op flexibele of vaste basis zijn en voor de functieprofielen hulp- tot chef-kok .

Met meer dan 20 recruitment partners in Zuid-Europa is geen uitdaging te groot.

I-Cooks is een flexibele, servicegerichte organisatie en door onze persoonlijke betrokkenheid zijn wij in staat om onze vakkrachten zelf op waarde te schatten en zorgvuldig te selecteren.

Wat wij doen

Onze dienstverlening kan geheel worden toegepast op de wensen van onze werkgevers, want wij begrijpen uit eigen horecaervaring en samenwerking met diverse horecaondernemingen dat alle keukens maatwerk nodig hebben.

Door ons grote, lokale netwerk zijn wij altijd in staat binnen enkele weken invulling te geven aan uw openstaande vacatures.

I-Cooks draagt het werkgeversrisico en daarmee nemen wij een groot deel van uw kosten over. Denk hierbij aan alle administratieve lasten, afdrachten van sociale premies, verzekeringen en verzuimbegeleiding.

Werken met internationale werknemers is gebonden aan veel wet- en regelgeving. Wij leven deze regels na en adviseren u graag over alles wat met het inlenen van flexibel, internationale medewerkers te maken heeft.

Wat ons uniek maakt

I-Cooks heeft altijd de juiste mensen beschikbaar doordat wij internationaal werven en daarmee niet afhankelijk zijn van de Nederlandse arbeidsmarkt. Onze professionals worden in de buurt van de opdrachtgever gehuisvest en volledig voorzien van alles wat men nodig heeft om prettig in Nederland te kunnen wonen en werken. Wij geloven dat gelukkige medewerkers, productiever zijn en langduriger voor u en ons werkzaam zijn.

Wilt u meer weten over onze medewerkers of de diensten van I-Cooks, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

PastaCook

Wij werken samen met:

Wilt u een kok aanvragen? Vul dan ons contactformulier in en we nemen binnen 24 uur contact met u op.

KOK AANVRAGEN